montage allo

Színházunk 2000 novemberében alakult. Először név nélkül, alkalmi társulásként mutattuk be Grimm Holle anyó meséjét. Akkora sikerünk lett, hogy kis csapatunktól újabb bemutatót kértek az óvodák és az iskolák.

Nevünk kezdetben nem volt, végül a győri Petőfi Sándor Művelődési Ház ragasztotta ránk a Holle anyó nevet. Nekünk nagyon megtetszett az elnevezésünk, így megtartottuk.
A következő előadásunkat, a Minden egér szereti a sajtot produkciót már Holle anyó Színház néven játszottuk.

Társulatunk tagjai mindannyian a Győri Nemzeti Színház művészei, akik sok elfoglaltságuk mellett mindig szakítanak időt arra is, hogy gyerekelőadást hozzanak létre.

Előadásaink 4 szereplősek, de van 3 szereplős is. Nem igényelünk nagy teret. Díszleteink mobilok, igazodunk az adott helyszín lehetőségeihez.

Célunk az, hogy színvonalas, szórakoztató- de egyben tanító – előadásokat mutassunk be az óvodás, illetve kisiskolás nézőink számára.

Megpróbáljuk bevonni őket a játékokba, hogy ők is szerves részesei lehessenek a történeteknek. Szeretnénk minél több (klasszikus és modern) mesével megismertetni őket és beléjük oltani a színház iránti szeretetet.

Gyakran fellépünk falunapokon, iskolákban, művelődési házakban és nyári szabadtéri színpadokon. Fesztiválokon és a Plázákban is gyakori vendégek vagyunk. Számos művelődési ház- a bécsi Magyar Intézetben is  voltunk, Skandináv Fesztivál - színpadán megfordultunk.

Várjuk hívását, keressen bennünket bizalommal!

Labofalvi Mária
a színház vezetője